Bine ati venit la Centrul Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS

Animalutul dumneavoastra de companie este cel mai bun prieten al dumneavoastra si tovarasul dumneavoastra fidel pe viata. La Centrul Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS, noi intelegem relatia speciala pe care o impartasiti cu animalutul dumneavoastra de companie. Pentru ca el, respectiv, ea merita numai cele mai bune servicii veterinare disponibile, personalul Centrul Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS se dedica si se angajeaza sa va trateze animalutul de companie cu grija, compasiune si cele mai recente tehnici medical-veterinare. Pe masura ce veti continua sa cititi si sa explorati website-ul nostru, speranta noastra este ca va veti convinge de devotamentul nostru pentru familia dumneavoastra si de serviciile de calitate pe care noi le oferim in domeniul medicinii veterinare.


duminică, 22 mai 2011

5 Cele mai Frecvente Greșeli pe care le Fac Proprietarii de PisiciGreșelile făcute de proprietarii de pisici

Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care proprietarii de pisici le fac? Am intervievat câțiva medici veterinari pentru a discuta acest subiect si am reușit să concepem o listă cu cele mai comune 5 erori.

Aici vom etala cinci greșeli pe care proprietarii de pisici le fac în mod curent:

1. Nu le efectuează pisicilor lor examinările clinice anuale. Examinările anuale sunt importante și pot descoperi anumite probleme de sănătate de timpuriu, când multe dintre ele sunt mult mai ușor de tratat.

2. Nu se îngrijesc să-și microcipeze sau să le pună la gât pisicilor lor un colier cu datele de identificare. Multe dintre pisici nu sunt microcipate și nici nu au adresiere la gât. Proprietarii de câini par a fi mai preocupați în a-și identifica companionii. Chiar și pisicile de interior pot ieși uneori afară. Aceste momente le fac pe pisicile de interior cele mai vulnerabile. O adresieră sau un microcip sunt cea mai bună modalitate ca o pisică pierdută să se întoarcă la voi acasă. Fără utilizarea unei modalități de identificare, multe dintre pisicile pierdute nu se mai întorc niciodată la stăpânii lor.

3. Administrarea unei hrane sărăce din punct de vedere cantitativ și/sau calitativ. O hrană de bună calitate este importantă pentru pisici. Hrana incompletă poate fi o problemă. Pisicile au nevoie de o dietă echilibrată, de foarte bună calitate care este special concepută pentru a întruni toate nevoile lor, funcție de vârstă.

4. Mulți dintre proprietarii de pisici nu dau atenție toxinelor și medicamentelor pe care le țin în interiorul căminului și cu care pisicile lor ar putea intra în contact. 

5. În cele din urmă, unii proprietari de pisici nu-și monitorizează pisicile. Este foarte important să vă monitorizați pisica în fiecare zi. Pisicile sunt atât de bune în a-și ascunde stările de boală, astfel încât la momentul în care acestea sunt sesizate, ele pot fi destul de avansate. Din acest motiv, este foarte important să vă uitați după orice semn timpuriu de boală. Monitorizați urinările, defecările, atitudinea și apetitul pisicii voastre, în fiecare zi. Nu-i puneți doar cronțănele în bol la discreție astfel încât să nu puteți fi siguri, dacă ea a mâncat sau nu, ci oferiți-i și o cantitate redusă de conservă, de două ori pe zi, pentru a vă asigura că ea are poftă de mâncare.

Orice ați face, asigurați-vă că pisica voastră este în siguranță. Asigurați-vă că ea este dotată cel puțin cu un colier cu adresieră, dacă nu vreți să o microcipați. De asemenea, hrăniți-o cu o mâncărică de bună calitate, verificați-o dacă are un apetit corespunzător și asigurați-vă că reședința voastră este un loc sigur pentru pisica voastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu